"Українців змушують втрачати час на цькування один одного": Скрипка прокоментував розмову з російськими пранкерами

На думку музиканта, телефонний дзвінок фейкового міністра внутрішніх справ Арсена Авакова став частиною інформаційної атаки, що розпочалася публікацією фрази про "гетто для російськомовних".

Олег Скрипка. Фото: Обозреватель.

Відомий український музикант Олег Скрипка на своїй сторінці у соцмережі прокоментував розмову на мовну тематику з російським пранкером, який представився міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим. Новину передають Патріоти України.

На його думку, телефонний дзвінок фейкового міністра внутрішніх справ Арсена Авакова став частиною інформаційної атаки, що розпочалася публікацією фрази про "гетто для російськомовних", і яка націлена не проти нього особисто, а проти всього українського суспільства.

"Моделюється"гетто". До цього залучені вже і телефонні хулігани. Ті ж, що пробивали захищені канали зв'язку, розігруючи Петра Порошенка, Реджепа Ердогана, Олександра Лукашенка або Джона Маккейна. Українське суспільство розбурхують, змушують нас виправдовуватися, втрачати час на цькування один одного", - написав Скрипка на своїй сторінці у Facebook.

Він підтвердив, що приносить вибачення всім, кого могли зачепити його висловлювання. "Ще раз прошу вибачення у тих, хто сприйняв зовнішню інформаційну диверсію як особисту образу. Не ставлю під сумнів право кожного говорити і думати рідною мовою. Але і українці, які складають у державі більшість, мають право вимагати поваги до своєї культури і мови. Так ми разом побудуємо свій український світ. Вважаю цю тему для себе вичерпаною", - підсумував музикант.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...