"Укртелеком" припинив роботу на території "ЛНР"

Недоступними стали як послуги телефонного зв'язку, так і послуги доступу до мережі інтернет.

"Укртелеком" в Луганську більше не працює. Ілюстрація: Cxid.info.

ПАТ "Укртелеком" повідомило, що більше не надає послуг на непідконтрольній владі України частині Луганської області. Про це інформують Патріоти України із посиланням на Радіо Свобода.

Це сталося "через втрату контролю над телекомунікаційною мережею", повідомили в компанії 7 квітня. Недоступними стали як послуги телефонного зв'язку, так і послуги доступу до мережі інтернет. Раніше на цьому тижні користувачі соціальних мереж, які мешкають на окупованій частині Луганщини, повідомляли, що недоступними стали послуги фіксованого зв'язку, які раніше надавав "Укртелеком". Частина цих людей сподівалася, що йдеться про тимчасовий характер перебоїв зі зв'язком.

Аналогічні послуги на непідконтрольній частині Донецької області не надаються з 1 березня 2017 року. Тоді в повідомленні "Укртелекому" йшлося, що причиною відключення стало втручання невстановлених осіб у роботу мережі і захоплення офісу озброєними особами.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...