Улусом Великого хана був Китай: Барі Алібасов назвав царів Московії "гастарбайтерами татарських ханів"

Саме Китай став головним спадкоємцем Монгольської імперії, увібравши в себе море кочівників і взявши найкраще з їхнього спадку. Путін мало чим відрізняється зараз від московських данників Золотої орди.

Барі Алібасов. Фото: Ivona - bigmir)net.

У Росії розгорається черговий міжнаціональний скандал, викликаний критикою російськими націоналістами відомого естрадного продюсера Барі Алібасова. В одній з мережевих дискусій його назвали "гастарбайтером від музики", на що Барі Каримович серйозно розлютився і вирішив нагадати росіянам їх власну історію. Патріоти України пропонують ознайомитися із його міркуваннями мовою оригіналу.

Ось що заявив Алібасов: “Я хотел бы напомнить малограмотным московским шовинистам всех мастей, что Москва стала столицей, благодаря татарам. Именно татарский хан Узбек выдал в 1325 году Ивану Калите ярлык на правление не только Московским княжеством, но и передав ему 50 000 войска, наделил правом собирать дань для татар со всех русских земель.

Эта дань составляла всего лишь 10 %. Она так и называлась «десятина». Это значительно меньше, чем налоги любого современного государства. При этом Орда брала под защиту границы Русских княжеств. Благодаря преданности Ивана Калиты татарам, Москва превратилась в Центр русских земель, а Иван Калита стал первым гастарбайтером столицы, получив неплохую работу от татар.

Не менее услужливым был и другой гастарбайтер в Москве – Александр Невский, который получил ярлык на правление Москвой от хана Батыя. Он преданно отстаивал интересы Батыя, воюя с русскими собратьями. Тверяки до сих пор это помнят. За это Батый усыновил Александра, побратав его со своим сыном Сартаком”.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...