"Умом не понять": У Росії трактор протаранив пасажирський поїзд "Воркута - Адлер"

Водій трактора загинув, локомотив поїзда отримав пошкодження.

Поїзду пощастило більше, ніж трактору. Фото: соцмережі.

За даними прес-служби Приволзької транспортної прокуратури за кермом трактора «Білорусь» знаходився 42-річний місцевий житель. Чоловік не звернув увагу на попереджувальні сигнали пасажирського поїзда, і направив машину на переїзд, де їхав потяг, що йде за маршрутом «Воркута - Адлер», пише kp.ru. Новину передають Патріоти України.

Ймовірно, водій спочатку не збирався проскочити в останні секунди - за кілька хвилин до того, як поїзд повинен був минути переїзд, він несподівано направив трактор на таран електровозу. На відстані 300 метрів машиніст поїзда застосував екстрене гальмування, але не зміг уникнути зіткнення. Водій трактора загинув, локомотив поїзда отримав пошкодження і був замінений на новий на станції Пенза-1. Ніхто з пасажирів поїзда не постраждав. Відомо що власником трактора був сам загиблий.

На місце аварії виїжджав пензенський транспортний прокурор. На даний момент розглядається версія грубого порушення правил дорожнього руху. Йде відновлення залізничного переїзду, який також постраждав від аварії. У зв'язку з інцидентом проводиться прокурорська перевірка.
Очевидці трагедії заявляють, що чоловік їхав з дружиною - нібито перевозив речі в новий будинок. Перед тим, як зупинитися біля переїзду, водій трактора висадив пасажирку, через погані дорожні умови, а сам попрямував далі поодинці. Жінка продовжила рух на попутній машині. За деякими даними, у водія міг статися серцевий напад, через який він ненавмисне різко продовжив рух і зіткнувся з поїздом. Можливо чоловік був п'яний. На місці аварії продовжують роботу співробітники транспортної прокуратури і слідча група.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...