Уник люстрації та сприяє проституції: Звільнений з ганьбою полковник Одеського УВС отримав нове призначення

Під час каденції Семенцова проституція в Одесі набула таких масштабів, що місто стали порівнювати з Таїландом. За даними дослідження Альянсу з ВІЛ / СНІД, в Південній Столиці налічується приблизно 8 тис.жриць кохання - удвічі більше, ніж в столиці.

Олексій Семенцов. Фото:368.mediaУ вересні 2015 року в управлінні протидії злочинності в сфері економіки в Одеській області відбулося скандальне призначення: главою відомства став Олексій Семенцов, який підлягав люстрації. Про це повідомляє Антикор, зазначають Патріоти України.

У 2008 році в складі ОЗУ старший уповноважений з особливо важливих справ Одеського облуправління Олексій Семенцов курирував торгівлю людьми і проституцію в Одесі. За даними Міжнародної Організації з Міграції, за роки Семенцова при посаді, одеський оборот работоргівлі, а саме - продажу молодих жінок для сексуального рабства в Туреччині і Лівані, виріс в п'ять разів.

У березні 2009 року начальник відомства, підполковник Едуард Соловйов, призначив два службові розслідування щодо підлеглого. Спроби Семенцова взяти Соловйова "в долю" не увінчалися успіхом, в результаті чого він жорстоко побив свого безпосереднього начальника. Семенцова з ганьбою звільнили і порушили проти нього кримінальну справу, яку згодом було спущено на гальмах.

У 2012 році, коли скандал вщух, Семенцов став начальником Державної міграційної служби одеського регіону і тут же - фігурантом нової кримінальної справи. Згідно з матеріалами СБУ, полковник Семенцов разом зі своїм заступником Русланом Табунщиком під приводом перевірки посвідки на проживання побив громадянина В'єтнаму, вимагаючи у нього гроші.

Звинувачення було висунуто за ст. 365 КК (перевищення службових повноважень). Семенцов став найбільш високопоставленим офіцером одеської міліції, якого залучали до кримінальної відповідальності за останні 10 років. Проте, в серпні 2012-го стало відомо, що в ході досудового слідства всі звинувачення з Семенцова і його заступника були зняті, а справа закрита.

Відразу після революції Гідності у вересні 2015 року Семенцова призначають головою економічного відділу облУВС. Примітно, що публікації в ЗМІ про посадові злочини новоспеченого начальника зникли з сайтів ряду одеських інтернет-видань незадовго до призначення. У команду Семенцова увійшов його старий подільник - начальник сектора по боротьбі зі злочинами в сфері суспільної моралі облУВС Микола Кульчицький, який контролює найбільш дохідну статтю їх спільного бізнесу - порнографію і проституцію.

Саме під час каденції Семенцова проституція в Одесі набула таких масштабів, що місто стали порівнювати з Таїландом. За даними дослідження Альянсу з ВІЛ / СНІД, в Південній Столиці налічується приблизно 8 тис.жриць кохання - удвічі більше, ніж в столиці.

Екс-заступник міністра МВС України Сергій Чеботар особисто підтвердив, що розквіт одеської проституції безпосередньо пов'язаний з тим, що злочинний бізнес "кришується" безпосередньо полковником Семенцовим.

Сьогодні конвеєр з пошуку "живого товару" не припиняє роботи, а Семенцов благополучно уникнув люстрації, посилаючись на відсутність доказів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...