"Усе на продаж": Кремлівські маріонетки продають виноградники й обладнання компанії "Магарач" фірмі з Татарстану

Крім обладнання "Магарача", ТОВ "Перлина" отримає 3 406 га виноградників у Бахчисарайському районі.

Вино "Магарач". Фото: krivoyrog.all.biz.

Окупаційна влада Криму погодила продаж обладнання "державного" підприємства "Аграрна компанія "Магарач" "для реалізації інвестиційного проекту ТОВ "Перлина". Відповідне "розпорядження" ухвалено сьогодні на засіданні "кримського уряду", передають Патріоти України із посиланням на рупор окупантів Крыминформ.

"Підприємство продає рухоме майно на 20,2 млн руб у вигляді акратофорів, дубових бочок, резервуарів та іншого обладнання для виробництва вин і шампанського без його демонтажу. Активи "Магарача" будуть використані ТОВ "Перлина" для реалізації інвестиційного проекту "Розвиток виноградарства в Бахчисарайському районі Республіки Крим на землях аграрної компанії "Магарач", - йдеться в повідомленні.

Крім обладнання, "Перлина" отримає 3 406 га виноградників у Бахчисарайському районі, для розвитку яких фірма має намір вкласти понад 1 млрд руб. ТОВ "Перлина" зареєстровано в Сімферополі в травні 2014 року засновниками з Республіки Татарстан. У вересні 2015 кремлівські маріонетки уклали інвестиційну угоду з "Перлиною" до 2064 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...