"Усе, що зробила нетямуща Поклонська, призвело до створення на території Херсонщині потужного визвольного руху", - комуніст з Криму

На думку Леоніда Грача, росіяни загнали у глухий кут міжнаціональні відносини на окупованому півострові.

Леонід Грач. Фото: v-kurse.ru.

Окупаційна влада Криму не усвідомлювала наслідків заборони Меджлісу кримськотатарського народу. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Гордон.

Відповідну заяву зробив колишній народний депутат від Комуністичної партії України (КПУ), перший секретар Кримського республіканського відділення партії "Комуністи Росії" Леонід Грач. "На жаль, запущений маховик. Усе, що зробила Поклонська, яка нічого не тямить, призвело до створення на території Херсонської області потужного руху, що вийшов на міжнародну арену.

Він організувався після заборони на в'їзд до Криму голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова і лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Цей рух став серйозним антиросійським буфером. У 2014 році все було зроблено на рівні нетямущої дівчинки Поклонської. Вони не розуміли, чим це може закінчитися", - сказав він.

"Ми загнали в глухий кут проблему міжнаціональних відносин і мусульман з числа кримських татар. Сьогодні вони нібито примовкли і не виступають відкрито. Але при цьому вони масово проігнорували вибори до Держдуми РФ, що відбулися 18 вересня", - наголосив політик.

"Ухвалене Верховним судом рішення щодо заборони Меджлісу не вирішує проблему. Ясна річ, що міжнародні інстанції займуть позицію, яка не піде на користь міжнаціональних відносин у Криму і в самій Росії", - заявив Грач. "Убогий бюджет Росії не може виплачувати соціальні гарантії та пенсії. Усюди йдуть скорочення. Триває економічний тиск на економіку РФ з боку Заходу. Тому про спокій не йдеться", - додав комуніст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...