Усі під ковпаком: Росіян зобов'яжуть відзвітувати спецслужбам про акаунти у соцмережах

Сам механізм контролю росіян буде повністю реалізований до квітня 2017 року.

Росіян готують до тотального контролю. Фото: antikor.com.ua.

Російських держслужбовців зобов'яжуть до 1 квітня 2017 року повідомити керівництву про всі свої акаунти в соцмережах, з тим, щоб ця інформація була доступна для спецслужб. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Русский еврей.

Службовий припис від Мінпраці Росії вже розповсюдили по всіх відомчих організаціях. Таке рішення необхідно, для повної реалізації "закону Ярової" з необхідного контролю листування та інтернет-трафіку в Росії.

Сам механізм контролю росіян буде повністю реалізований до квітня 2017 року, щоб до цього момент ФСБ та інші спецслужби могли отримати до них доступ. у якості штрафної санкції за невказаний чиновником аккаунт йому загрожуватиме звільнення з держслужби без можливості відновлення на посаді.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...