Утриматися на посаді буде неймовірно складно: Астролог зробив тривожний прогноз для Авакова

Влад Росс порадив міністру МВС почати створення власної політичної сили.

Арсен Аваков. Фото:http://ukranews.com/

2017 рік буде непростим для міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, перш за все, через велику вірогідність "повалення" з поста; для підстраховки в самий найближчий час йому необхідно почати створювати власну політичну силу. Про це Обозревателю розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Арсен Аваков народився 2 січня, під знаком Козерога. Планета складнощів, перешкод, труднощів Сатурн в кінці року входить в цей зодіакальний знак. Символ управління, символ королів - Сонце - в його річному гороскопі знаходиться в падінні, в будинку повалення влади. Тобто з кінця весни і в другій половині року - в червні, липні - у нього можуть початися складні ситуації", - сказав астролог.

Він уточнив: мова йде про інтриги, "будь-якого роду підстави", зраду і навіть "повалення з посади".

Росс порекомендував Авакову "бути обережним, особливо щодо уявних друзів, які можуть несподівано стати ворогами, в тому числі в його рідній партії", а також "грати на випередження" - створювати власну політичну силу.

"Потрібно створювати свою партію, і займатися цим вже зараз. Тому що створення нової партії для нього дуже сприятливо - Юпітер, символ удачі, входить в будинок однодумців. Розбрату, перешкодам, зради, ворожнечі в колишній партії буде протиставлено зовсім новий проект, де він може бути досить успішним", - запевнив астролог.

У той же час він зауважив: "Це дуже складний рік для Авакова, утриматися на цій посаді йому буде неймовірно складно".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...