Увага! Українські прикордонники просять не давати їм хабарі на пунктах пропуску до Криму

Громадянин, який не мав довіреності на керування автомобілем, марно намагався вирішити питання за допомогою грошей.

Контрольний пункт "Чонгар". Фото: newsper.net.

Державна прикордонна служба України звертається до громадян, які перетинають адмінкордон з Автономною Республікою Крим, з проханням не створювати прецеденти і не намагатися порушувати закон. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

«Державна прикордонна служба України звертається до всіх громадян - не створювати прецеденти і не намагатися в будь-якій формі, в тому числі, шляхом пропозиції грошей, вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями», - йдеться в повідомленні. Так прокоментували у відомстві спробу дачі хабара на пункті пропуску «Чонгар» громадянином України, який не мав довіреності на керування автомобілем.

«При здійсненні перевірочних заходів в контрольному пункті в'їзду / виїзду «Чонгар» прикордонники виявили, що у водія автомобіля «Suzuki» відсутня довіреність на транспортний засіб. Громадянин України відразу намагався вирішити це питання незаконним шляхом, запропонував 500 гривень, щоб прикордонники прийняли неправомірне рішення щодо його пропуску. За даним фактом поінформовані співробітники поліції», - зазначили в Держприкордонслужбі України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...