"Уже многие начинают вздыхать по старым временам, говоря, что "при Ринате" было лучше", - Ходаковський продовжує копати могилу Захарченку

Ватажок терористів в черговий раз підтвердив, що в окупованому Донбасі керують ситуацією ставленики Кремля.

Ватажок терористів Олександр Ходаковський. Фото:obozrevatel.com

Ватажок батальйону терористів "Восток" Олександр Ходаковський констатує, що в самопроголошеній "ДНР" зростає кількість місцевих жителів, які мріють повернутися в минуле - до приходу "русского мира" в Донецьк. Про це він написав на своїй сторінці в ЖЖ, інформують Патріоти України.

"Мальчики в модных костюмчиках заводят ситуацию на Донбассе в апатично-депрессивное состояние. Уже многие начинают вздыхать по старым временам, говоря, что "при Ринате" было лучше. Данные социсследований этому вторят, демонстрируя незначительное отставание численности симпатиков Ахметова от его противников", - описав ситуацію Ходаковський.

За словами лідера бойовиків, висновки соціологів його шокували, хоча і були цілком передбачувані.

Ходаковський в черговий раз підтвердив, що в окупованому Донбасі керують ситуацією ставленики Кремля. Більшість з них не сприймають всерйоз війну, а всі удачі розцінюють як експеримент.

"Выяснилось, что парням нужно было добить контракт, получить свое и убираться восвояси", - з гіркотою констатує Ходаковський.

Він зазначив, що ватажки квазіреспубліки безапеляційно підтримують всі ініціативи московських кураторів.

Слід зауважити, явне протистояння між Олександром Ходаковським і лідером "ДНР" Олександром Захарченком почалося в кінці 2015 року. До цього неодноразово з'являлися чутки про те, що лідер "Востока" може змінити ватажка терористів.

Ходаковський постійно заперечував інформацію, заявляючи, що не націлюється на посаду глави "республіки". Однак Захарченко діяв швидко: спочатку Ходаковського зняли з поста "секретаря Ради безпеки ДНР", потім і зовсім звинуватили в злочинах проти мирних жителів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...