В "Азові" розповіли про національний склад бойовиків "Л/ДНР"

Командир полку Андрій Білецький наголосив, що склад ворожих батальйонів кардинально відрізняється від українських.

Бойовики "ДНР". Ілюстрація:Новинарня

Командир полку Нацгвардії "Азов" Андрій Білецький розкрив склад бойовиків, які воюють на боці "ДНР" та "ЛНР". Говорячи про національний склад бойовиків, комбат згадав відому фразу Черчілля про те, що наступний фашизм буде називатися антифашизмом, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

І уточнив, що склад ворожих батальйонів кардинально відрізняється від українських. Так, серед бойовиків значно менше представників європейських країн, зате дуже багато людей з Латинської Америки, Кавказу, є представники арабських країн і серби.

"Є вихідці з Колумбії, Бразилії", - сказав Білецький. У той же час у складі українських батальйонів дуже часто можна зустріти словаків і хорватів. Вони порівнюють український конфлікт з війною у себе на батьківщині.

"Для них це війна, яку вони самі не закінчили", - говорить комбат. Білецький зазначив також зниження кількості професійних військових із західноєвропейських країн. Каже, вони не можуть себе реалізувати на даний момент у цьому конфлікті.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...