У Барселоні сепаратисти закидали стільцями прихильників єдиної Іспанії

Сутичка сталася на вуличній терасі однієї з кав'ярень в історичному районі.

У столиці Каталонії місцеві прихильники та противники проголошення державної незалежності Каталонії влаштували бійку за допомогою стільців. Про це повідомляє El Confidencial, передають Патріоти України.

Сутичка сталася на вуличній терасі однієї з кав'ярень в історичному районі Барселони під назвою Цюріх. Через це протистояння порозбігалися відвідувачі закладу, серед яких було чимало туристів. Власники змушені були закрити кафе.

Як зазначаєтся, причиною бійки став організований сепаратистами марш під гаслом "Каталонія так, Іспанія теж". Поліція не змогла завадити погрому. Коли на місце події прибули правоохоронці, терасу вже було розгромлено.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...