В "ДНР" заявили про ліквідацію колег з групи "Вагнера" - викрадав жінок та "співпрацював" з "Правим сектором", запевняють терористи

Так звана спецслужба "республіки" знайшла на кого "повісити" убивство Мозгового та Дрьомова, а також знову приплела до своїх злочинів "ПС".

Ілюстрація:www.galka.if.uaУ так званому "МГБ ДНР" заявили, що в населеному пункті Озерянівка провели масштабну операцію по знешкодженню злочинного угруповання. Був знищений і їх ватажок на прізвисько "Вагнер", повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Виявляється, в Озерянівці діяло ціле угруповання бандитів, яке за версією донецьких «спецлужб» відмовилося підкорятися «авторитету влади ДНР». Саме тому сюди були спрямовані «силовики МГБ ДНР».

Повідомляється, що в результаті спецоперації із затримання злочинного угруповання були вбиті два його представника, серед яких і його ватажок на прізвисько "Вагнер". Ще 14 осіб було затримано.

Очевидно, угруповання мало кілька підвалів для утримання викрадених людей. Тому що «спецслужби» виявили в підвалі, який належав особисто ватажку банди Вагнеру, чотирьох дівчат у віці до 25 років. Вони утримувалися в нелюдських умовах. Також на задньому дворі було виявлено тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями на ногах. Він виявився застреленим батьком однієї з дівчат.

За версією «МГБ ДНР» знешкоджене угруповання в основному займалося викраденням молодих дівчат, яких потім нібито продавали в сексуальне рабство "Правому сектору". На підтвердження цієї версії на місці злочину були наче б то виявлені якісь записи і візитки "ПС"; розповіли про це і самі злочинці, а також жителі Озерянівки.

Крім того, «спецслужбами» розглядається версія, що саме ця банда Вагнера причетна до ліквідації командирів батальйонів бойовиків «ДНР» і «ЛНР». Вони зробили це нібито за замовленням українських спецслужб.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...