В ефірі пропагандистського каналу Росія 24: Британський журналіст від Newsweek назвав рокершу-фанатку "ДНР" "дурепою та ватницею" (відео)

Оуен Метьюс виголосив свою репліку непомітно для ведучих і для самої співачки, яка в цей момент перебувала не в студії, а брала участь у дискусії за допомогою прямого включення.

Чичеріну обізвали прямо на каналі Росія 24. Фото: скріншот з відео.

Російську рокершу Юлію Чичеріну, яка відома своєю підтримкою бойовиків так званої "ДНР", зганьбили під час ефіру на ростб. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео на одному з каналів YouTube.

В ефірі програми "Куля для комбата" на пропагандистському каналі Росія 24, британський журналіст, голова московського бюро журналу Newsweek Оуен Метьюс назвав Чичеріну "дурепою та ватницею". Примітно, що британець виголосив свою репліку непомітно для ведучих і для самої співачки, яка в цей момент перебувала не в студії, а брала участь у дискусії за допомогою прямого включення. Слова Метьюза починаються на 36:18.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...