"В лучших традициях "русского мира": Окупаційна влада Криму пообіцяла зносити незаконні будівлі за допомогою танків

Сергій Аксьонов заявив, що таким чином він подбає про якісну інфраструктуру на півострові.

Сергій Аксьонов. Фото: ghall.com.ua.

Глава республіки Крим знайшов кардинальний метод боротьби з незаконними спорудами, які зводяться вздовж усього узбережжя. Сергій Аксьонов запропонував використовувати для цих цілей танки. Цю пропозицію чиновник висловив в ході інтерв'ю, яке він давав російській радіостанції «Ехо Москви», передають Патріоти України.

Також Аксьонов розповів про основні напрямки розвитку півострова і завдання, поставлені перед урядом на літо нинішнього року. Зокрема, він повідомив, що головною метою керівництва окупованого Криму зараз є створення якісної інфраструктури. І місцева влада цим займається.

Крім того, Аксьонов торкнувся теми поставок електрики, зазначив, що ні населення, ні кримські підприємства тепер не зіткнуться з проблемами, пов'язаними з відсутністю енергії. Ведучий в ході бесіди звернув увагу глави півострова на продуктові ціни. Останній відповів, що їх ціну, в цілому, можна порівняти з вартістю продуктів в Краснодарському краї. При цьому Аксьонов визнав, що рівень зарплат під окупацією нижчий, ніж в сусідньому регіоні.

Ще однією темою обговорення стало питання незаконної забудови вздовж узбережжя. Аксьонов повідомив, що всі погрози, що надходять на адресу журналістів з боку власників готелів, санаторіїв тощо, він буде сприймати на свій рахунок. І якщо який-небудь самобуд на узбережжі буде виявлено, до нього відправляться танки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...