"У НАБУ ти не розбагатієш": Ситник розповів про "бідні" зарплати в його відомстві

Артем Ситник також розповів, що саме йому вдалося придбати за час роботи главою НАБУ з зарплатою в розмірі 100 тисяч гривень.

Артем Ситник. Фото: Политрада.

Голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник розповів, на що може вистачити зарплати, яку отримують працівники антикорупційного відомства. Про це Ситник розповів в інтерв'ю ТСН, передають Патріоти України.

Відтак, за його словами, в НАБУ зарплати детектива забракне на покупку житла, проте вистачить на те, щоб взяти кредит на квартиру. "Наприклад, зарплата детектива становить близько 40 тисяч гривень на місяць. На покупку житла цього не вистачить, на шикарний особняк ти тут не заробиш, але цього вистачить на найнеобхідніше, тобто в НАБУ ти не розбагатієш", – запевнив Ситник.

Він наголосив, що зарплата детектива НАБУ є "стабільною можливістю взяти кредит". Окрім того, Ситник розповів, що саме йому вдалося придбати за час роботи главою НАБУ з зарплатою в розмірі 100 тисяч гривень.

"Костюм приблизно 8 тисяч гривень коштує. Взуття – Fellini. Годинник не ношу. Але у мене є один годинник – дарований в 2004 році, як кращому слідчому в прокуратурі. В іншому, ви знаєте, придбав авто – корейське, KIA Sportage", – розповів голова антикорупційного відомства.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...