В НАБУ відзвітували, скільки повернули державі коштів за рік

В НАБУ повідомили, що за останні 12 місяців їм вдалося повернути державі понад 100 мільйонів гривень, а також завадити розкраданню більш ніж півмільярда.

НАБУ. Фото: nabu.gov.ua.

В Національному антикорупційному бюро заявляють, що протягом 2016 року вони повернули державі понад 100 мільйонів гривень. Про результати за перший рік діяльності відомство відзвітувало 30 грудня, передають Патріоти України.

"Ми показали, що в Україні може працювати професійний незалежний антикорупційний орган", – йдеться в коментарі відомства. В НАБУ повідомили, що за останні 12 місяців їм вдалося повернути державі понад 100 мільйонів гривень, а також завадити розкраданню більш ніж півмільярда.

Зазначається, що наразі "детективи Антикорупційного бюро разом із прокурорами САП розслідують понад 280 проваджень, більше 45 справ, розпочатих протягом року, вже передані до суду, винесено з десяток вироків". "Ми розуміємо, що наступного року від нас чекатимуть набагато більшого, і готові до цього", – резюмується в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...