"В неї ж повноважень немає!": У "ЛДНР" відреагували на слова Савченко щодо вирішення війни на Донбасі

Ватажки терористів підкреслили, що поки спілкування з нардепом має характер попередніх консультацій у приватному порядку.

Надія Савченко. Фото: 112 Україна.

Висловлювання Надії Савченко носять приватний характер, відтак зустріч з нею є можливою лише у такому порядку. Про це представники терористів заявили у коментарі агенції "Інтерфакс", передають Патріоти України.

"Такого роду висловлювання з її боку на фоні українського політичного контексту дають привід припускати наявність якоїсь внутрішньоелітної гри у Києві. Безумовно, певний діалог із Савченко можливий, але лише у приватному порядку. Співпраця ж у питанні врегулювання може початися лише в разі наділення її відповідними повноваженнями, якими поки вона не володіє", – наголосили терористи "ЛНР".

В уряді "ДНР" також поставилися до слів Савченко з часткою скепсису. "Поки Савченко не наділена відповідними повноваженнями переговорника, її висловлювання носять приватний характер. Безумовно, все залежить від внутрішньої ситуації в Україні, і виключати, що завтра вона буде мати достатні повноваження, не можна. Тоді коло питань співпраці буде визначатися межами її повноважень", – зазначив співрозмовник ресурсу.

Крім того, він зауважив, що поки спілкування з Савченко має характер попередніх консультацій у приватному порядку. "Це якісь спроби попередніх консультацій. Вони мають характер приватних зустрічей. У планах на найближчий час таких зустрічей немає, проте виключати їх не можна. Вони можуть відбутися спонтанно", – резюмував терорист.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...