В Одесі у житловому будинку стався вибух, є жертви (фото)

В результаті вибуху загинув 67-річний чоловік.

У житловому будинку Одеси стався потужних вибух. Фото:http://dumskaya.net/

В Одесі в будинку №20 по вул. Посмітного, 20 на другому поверсі житлового будинку прогримів потужний вибух. Про це повідомляє сайт Думская, передають Патріоти України.

За попередньою версією, причиною нещастя став вибух побутового газу в квартирі на другому поверсі, а саме вибух газового котла.

На даний момент на місці події виникла велика пожежа, яка охопила частину будівлі. За повідомленнями ЗМІ, мешканці будинку намагалися самостійно ліквідувати вогонь до приїзду співробітників пожежної служби. Зараз на місці події перебувають співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій, правоохоронні органи і карета швидкої допомоги.

Як повідомляє місцевий телеканал "Перший міський", в результаті вибуху загинув 67-річний чоловік. За словами прес-секретаря поліції Алли Марченко, під час пожежі постраждало двоє осіб. Обидва госпіталізовані. Обидва постраждалих знаходяться у важкому стані.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...