В одному з сіл на Чернігівщині вибухнула граната, є жертви

Постраждалих чоловіка і жінку негайно госпіталізували, але чоловік помер під час операції.

Подвір'я, на якому стався вибух. Фото: прес-служба ГУ НП у Чернігівській області

Ввечері 23 серпня у дворі приватного господарства в одному з сіл Чернігівського району вибухнула граната. Про це повідомляє прес-служба поліції області, передають Патріоти України.

Постраждалих чоловіка і жінку, обох 1966 року народження, негайно госпіталізували, але чоловік помер під час операції. За словами свідків, до власниці господарства зайшов у гості двоюрідний брат її чоловіка, який проживав у дачному будинку сусіднього садового товариства.

Чому у дворі стався вибух, встановлює слідство. На місці події сапери виявили фрагменти вибухового пристрою, за попередніми висновками – гранати Ф-1, і важіль від запалу. Всі речові докази направлені на експертизу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 264 Кримінального кодексу України (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів, якщо це спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки). За даною статтею передбачено покарання у вигляді обмеження волі терміном до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...