В окупантів під носом: Україна проведе біля Криму бойові стрільби із ЗРК "Бук" - Міноборони

Окремі радіолокаційні взводи та розрахунки радіоелектронної техніки Повітряних сил ЗСУ щомісяця будуть виконувати практичні маневри з виходом і розгортанням в нових позиційних районах.

ЗРК "Бук". Ілюстрація:vgolos.com.ua

Україна поблизу окупованого Криму проведе бойові стрільби з зенітних ракетних комплексів "Бук-М1". Про це повідомив спікер Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Міноборони України.

"Для забезпечення злагодженості зенітних ракетних підрозділів сплановано проведення близько 50 тактичних навчань з командними пунктами бригад, полків та основними підрозділами, на полігонах майже 25 тактичних навчань з зенітними ракетними батареями ЗРК "Бук М1", а також близько 35 тактико-спеціальних навчань з підрозділами забезпечення. Під час багатонаціональних навчань "Сэйбер Гардіан - 2017" на полігоні "Шабла" в Болгарії зенітно-ракетні підрозділи ЗРК С-300 візьмуть участь у тактичних навчаннях з бойовою стрільбою. На полігоні "Ягорлык" в Херсонській області проведуть бойові стрільби підрозділи, озброєні ЗРК "Бук-М1", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за словами Гуцуляка, окремі радіолокаційні взводи та розрахунки радіоелектронної техніки Повітряних сил ЗСУ щомісяця будуть виконувати практичні маневри з виходом і розгортанням в нових позиційних районах.

"Також відбудеться ряд тактико-спеціальних навчань з виконання практичних пусків безпілотних літаків-розвідників", - додав Гуцуляк.

Зазначимо, що ЗРК "Бук-М1-2" є багатоцільовим комплексом, що здійснюють одночасний обстріл шести цілей, що летять на різних азимутах і висотах. Висока вогнева міць, створювана 6-ю стрельбовыми каналами комплексу, дозволяє ефективно вражати супроводжувані мети.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...