В окупованому Алчевську пролунав вибух, є жертви

Розкривши двері квартири, рятувальники виявили в приміщенні тіло загиблої, а також трьох травмованих чоловіків і жінку.
Окупований Алчевськ. Фото: INTV.ua.

Жінка загинула в результаті вибуху, що стався в квартирі одного з будинків окупованого Алчевська, ще чотири людини отримали поранення. Як повідомляє підконтрольний "ЛНР" сайт, вибух стався 7 червня ввечері, передають Патріоти України.

"В квартирі на першому поверсі стався вибух невідомого предмета без послідуючого горіння", - йдеться у повідомленні. Розкривши двері квартири, рятувальники виявили в приміщенні тіло загиблої, а також трьох травмованих чоловіків і жінку. Одночасно проводилися евакуація мешканців під'їзду і відключення газопостачання будинку.

"Двох чоловіків у вкрай важкому стані доставили в реанімаційне відділення Алчевської міської лікарні. 38-річну жінку та 39-річного чоловіка з множинними осколковими пораненнями і травмами доставили в травматологічне відділення ЦМЛ", - повідомили в "МНС". Зазначається, що інші квартири в будинку не постраждали, в даний час фахівці відновлюють подачу газу в будинок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...