В окупованому Криму зник провідний член Меджлісу

З Ервіном Умеровим немає зв'язку і нічого невідомо про його місцезнаходження.

Ервін Ібрагімов. Фото: lastnews.com.ua.

У Криму зник член Координаційної Ради Всесвітнього конгресу кримських татар Ервін Ібрагімов. Про це з посиланням на батьків Ібрагімова повідомила співробітниця телеканалу ATR Айше Умерова, передають Патріоти України.

"Надійшла інформація від батьків члена Координаційної Ради Всесвітнього конгресу кримських татар Ервіна Ібрагімова, його машина стоїть відкрита перед під'їздом будинку, де він живе", - написала Умерова на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, з Умеровим немає зв'язку і нічого невідомо про його місцезнаходження. "Вранці повинні були їхати в Судак, але до місця зустрічі він не прийшов. Це поки вся наявна інформація. Буду інформувати", - резюмувала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...