В результаті обстрілу бойовиків Авдіївка залишилася без водопостачання

Знеструмили також Донецьку фільтрувальну станцію.

Ілюстрація:http://telegraf.com.ua/

Після обстрілу в суботу Авдіївка залишилася без водопостачання. Про це повідомив генеральний директор Авдіївського коксохімзаводу Муса Магомедов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він також повідомив, що Донецька фільтрувальна станція була знеструмлена.

"В черговий раз АКХЗ на одному вводі з чотирьох, Макіївка-1, Донецька фільтрувальна станція знеструмлена, Авдіївка без води", - написав він.

Магомедов висловив надію, що в неділю буде отримано дозвіл на відновлювальні роботи, і вдасться відновити ввід Макіївка-2.

"На жаль, лінії Ясинувата 1 і 2 нам не дають відновити вже кілька місяців, незважаючи на неодноразові звернення до СЦКК", - додав він.

Як повідомляв штаб АТО, на Донецькому напрямку в суботу в районі Зайцевого, Авдіївки, Опитного і Луганського по позиціях сил АТО ворог вів вогонь з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...