"У самоволку п'яна поїхала", - Москаль розповів, як Савченко потрапила у полон (відео)

За словами голови Закарпатської ОДА, з вини Савченко в той день, коли вона потрапила у полон, загинули 15 бійців АТО, яких вона взяла з собою.

Надія Савченко в полоні у терористів "ЛНР". Ілюстрація:zik.ua

Позафракційний нардеп Надія Савченко в 2014 році потрапила в полон до терористів "ЛНР", в результаті чого була вивезена на територію Росії, тому що "в самоволку" п'яна поїхала "мочити сепарів". Про це в інтерв'ю Українські правді розповів колишній глава Луганської ВЦА, а нині голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, передають Патріоти України.

За його словами, з вини Савченко в той день загинули 15 бійців АТО, яких вона взяла з собою. Він також підкреслив, що "добровольцем" Савченко складно назвати, вона скоріше є дезертиром, оскільки на той момент була кадровим військовослужбовцям ЗСУ, але самовільно залишила свою частину.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...