В Україні «лягла» мережа «Київстар»

В техпідтримці компанії заявили, що виникли «труднощі на обладнанні по всій Україні».

Київстар. Ілюстрація: itc.ua.

Приблизно о 17:00 у неділю, 6 березня, у мобільного оператора «Київстар» виникли технічні неполадки, в результаті яких неможливо додзвонитися до більшості абонентів оператора. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на internetua.com.

Як повідомили в техпідтримці «Київстару», виникли «труднощі на обладнанні по всій Україні». "Наші технічні фахівці вже знають про це і роблять все можливе для усунення", - запевнили в компанії, не надавши подробиці про те, що за поломка сталася.

За попередніми даними, неполадки мали усунути до 20:00 сьогоднішнього вечора. Раніше при спробі зателефонувати на номер оператора зв'язок або обривався, або автомат повідомляв, що «даний абонент не дійсний».

Поки відомо, що абоненти з номерами, які починаються з цифр «096», приймали СМС, але не могли здійснити взагалі ніяких дзвінків. Номери з цим кодом також не могли відправляти СМС і у них був відсутній інтернет.

У той же час частина тих, у кого номер починається на 068, могли додзвонитися на номери інших операторів. Інші ж так само не приймали ані дзвінки, ані СМС.

Абонентів з номерами, які починаються часткою на код 097, поломка взагалі не торкнулася: вони можуть і дзвонити, і отримувати смс. Подробиці про інші коди «Київстару» - 067, 098 - поки невідомі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...