У Житомирі пограбували військового хірурга (фото)

Хоча вкрадений рюкзак і коштує 800 євро, але перепродати його злочинцям буде дуже важко.

У Житомирі обікрали авто військового хірурга. Фото: Житомир.інфо.

24 січня в Житомирі обікрали автомобіль військового хірурга Юрія Свідерського, вкравши медичний рюкзак з комплектуючими. Про це розповів він сам, передають Патріоти України із посиланням на "Житомир.info".

"О 8.00 я виявив, що в автомобіля, припаркованого на вулиці Грушевського, вибито заднє скло. При попередньому огляді виявив, що зник великий військовий медичний рюкзак, який я використовую час від часу для навчань", - розповів Свідерський.

Хірург зазначив, що хоча рюкзак і коштує 800 євро, але перепродати його злочинцям буде дуже важко. "Він абсолютно непридатний для використання в будь-якій галузі, крім військової медицини. Там немає медикаментів в звичайному сенсі слова. Він використовується тільки під час бойових дій або спецоперацій при наданні першої невідкладної допомоги на полі бою. Його продати або перепродати неможливо. Його призначення виключно для військових медиків першої ліги", - повідомив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...