"Вас будут доставать из всех щелей, куда бы вы не заползли. Хоть в Сибири, хоть на Дальнем Востоке", - "Миротворець" попередив російських військових злочинців

Найжахливіше життя для російських військових злочинців почнеться тоді, коли їхнє власне правосуддя почне їх ловити та видавати українським правоохоронцям та міжнародним судам.

"Миротворець" обіцяє знайти усіх. Фото: Преса України.

Співробітники Центру "Миротворець" звернулися до російських військових, які приїхали на Донбас "захищати "русский мир", а насправді - вбивати і грабувати жителів України. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із попередженням, яке волонтери зробили російським військовим злочинцям.

"Военные преступления не имеют срока давности и мы, сотрудники Центра Миротворец, приложим максимум усилий для того, чтобы выявить и установить всех тех, кто совершал преступления против Украины и ее граждан. И поверьте нам на слово, мы это сделаем профессионально.

А потом, с помощью хороших мальчиков, вас начнут доставать из всех щелей, куда бы вы не заползли. Хоть в Сибири, хоть на Дальнем востоке. А кого не достанут, то жить они будут до конца дней своих в постоянном страхе от того, что будут видеть, как складывается судьба их подельников. Хотя, разве это будет жизнь?

И мы не шутим. Самое смешное для нас всех и ужасное для вас начнется лет эдак через 5-6, когда россия — мать ваша, сама начнет вас вылавливать и передавать в руки Украинских правоохранителей или международных судов. Да-да. Именно так и будет. Фокус с Чечней, т.е. с безнаказанностью за совершенные преступления, в этот раз не пройдет".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...