Ватна релігія отримує нове натхнення: У Росії побачили, як замироточив пам'ятник Леніну

За словами російського високопосадовця, в РФ "почали відбуватися справжні чудеса".

Пам'ятник Леніну у Виборзі. Фото: strana.ru.

У Росії глава адміністрації Свєтогорська Ленінградської області Сергій Давидов заявив, що в місті замироточив пам'ятник Володимиру Леніну, встановлений на Червоній площі. Про це повідомляє 47news, передають Патріоти України.

"Проходив сьогодні повз площу і помітив ледь вловиму зміну на обличчі нашого колишнього вождя. Підійшов ближче і зрозумів, що з лика Ілліча тече сльоза. І це точно не були сліди дощу. Тут я і зрозумів, що пам'ятник Леніну теж замироточив", - сказав Давидов.

За його словами, в Росії "почали відбуватися справжні чудеса". "Не знаю, чи переступить чаклунство через кордон, але я б на місці фінів не розслаблявся. І нехай хтось думає, що Ленін не плаче, а насміхалися над Поклонською", - зазначив Давидов.

Нагадаємо, колишній "прокурор" анексованого Криму і "депутат" нелегітимної Держдуми РФ Наталія Поклонська заявила, що на півострові замироточив бюст останнього російського імператора Миколи II. За її словами, це сталося вранці 3 березня в сквері біля будівлі прокуратури у Сімферополі. "Люди приходять з дітьми, щоб прикласти їх, щоб зцілилися діти, які захворіли... Це чудо, яке не пояснять ні вчені, ніхто. І це в столітню річницю (вбивства Миколи і його сім'ї – Ред.)", - сказала Поклонська.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...