"Вату" рве в екстазі: Ідея заборонити в РФ гімн України викликала неабиякий ентузіазм у підданих Путіна (цитати)

Депутат Держдуми заявив, що потрібно або заборонити гімн України на території Росії, або "нехай українська сторона його переробить".​

Депутат Держдуми РФ Роман Худяков. Фото: www.gazeta.ru.

Ініціатива депутата російської Держдуми Романа Худякова про те, щоб визнати український гімн екстремістським і заборонити його викликала бурхливе обговорення у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна. Новину обговорюють відвідувачі популярного в РФ інформаційного ресурсу Lenta.ru, передають Патріоти України.

Деякі з них зустріли її з схваленням. "Это не гимн, это стоны, страдания и завывания. Ну что ж, захотели великоукры встать на путь страданий, по типу триебалтов - туда им дорога", "Чтобы другая страна поминалась в гимне - такого маразма нигде наверное нет", "Шеня вмерла у камина" это хорошая песня про страну, которая еще не подохла, но уже пахнет", "Очень потешно наблюдать за тем, как стадо косорылых селюков подвывает свой гимн", "Однако круто! Украинский гимн сейчас официально признают непотребщиной. Вот это будет взрыв!", "Когда хор, тогда особенная жесть. они как мухи, траурно жужжащие мухи", "Гимн Украины зашкварен. Сегодня доказали", "Для того, чтобы завывалось легче и от души, хохляки должны страдать!", "Заупокойный гимн ныне покойной Украине очень подходит", - знущаються росіяни.

Втім, підтримали ідею Худякова не всі. "Депутат Госдумы от фракции ЛДПР Роман Худяков по-моему за зря проедает 500 тысяч в месяц с моих в том числе налогов, глаза пусть отвернет от Украины и повернет в сторону России. Для Украины у нас есть МИД", "Его уже поперли из ЛДПР. Малый страдает слабоумием. Что стоит его предложение запретить сто рублей и что купюра должна иметь маркировку "18+", "Идиот! Не, серьезно, я понимаю у каклов идиотизм, но эта пурга не пройдет", — пишуть росіяни.

Один з коментаторів розглянув російський гімн з точки зору екстремізму. "Я усматриваю экстремизм в строчках "От южных морей до полярного края раскинулись наши леса и поля", как посягательство на территории стран Средиземноморья и на территории стран Скандинавии. В строчке "Хранимая богом родная земля" - оскорбление чувств верующих, в частности буддистов, а также многобожцев", — зазначив він.

Нагадаємо, депутат російської Держдуми Роман Худяков звернувся до Міністерства юстиції РФ з проханням визнати український гімн і вірші поета Павла Чубинського екстремістськими матеріалами. Він заявив, що потрібно або заборонити гімн України на території Росії, або "нехай українська сторона його переробить".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...