"Вернём все в зад!": Севастопольські комуністи змусили дітей співати про Сталіна

Зазід урочисто відкрив севастопольський комуніст і співак Сергій Курочкін, який зображав Сталіна.
Дітей у Криму змусили святкувати день народження Сталіна. Фото: Крим. Реалії.

Севастопольські комуністи провели урочисті збори з нагоди 138-го дня народження керівника СРСР часів Великого терору Йосипа Сталіна, де дітей присвячували у піонери. Про це повідомляє Громадське, передають Патріоти України.

Перед початком заходу учасникам показали документальний фільм про «досягнення сталінської епохи», звучали пісні 30-х-50-х років. Збори відкрив севастопольський комуніст і співак Сергій Курочкін, який зображав Сталіна. Він заявив присутнім, що після його смерті «на могилу насипають сміття, але потім все розгребуть, і почнуть нести квіти».

Комуністи вручили комсомольцям і піонерам спеціально зроблені до зібрання прапори, взяли кількох школярів в піонери. Діти промовили піонерську клятву радянських часів. Учасники зборів заспівали «Верните Сталина». Після урочистої частини самодіяльні танцюристи і співаки дали концерт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...