Вічна пам'ять Герою: Останню шану загиблому україському воїну Сергію Простякову віддадуть 11 серпня

34-річний Сергій Простяков загинув 8 серпня після 4-х днів коми у лікарні в місті Маріуполі

Вічна пам'ять Герою Сергію Простякову! Фото з сайту "Корабелов.Инфо"

10 серпня з Маріуполя в Миколаїв переправили ще один "груз200"... 8 серпня загинув 34-річний Сергій Простяков після 4-денного перебування у комі. Свідомість до нього так і не повернулася. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням "Корабелов.Инфо".

Сергій Сергійович Простяков (15.01.1982 - 08.08.2016) - колишній житель Балабановки, учень 49-ї школи. 9 липня 2015 року пішов у зону АТО добровольцем по мобілізації. Служив водієм десантно-штурмового батальону військової частини А 2802 (36 окрема бригада морської піхоти).

3 серпня цього року Сергій під час виконання бойового завдання під Широкино отримав травму. У лікарні Маріуполя він провів у комі 4 дні.

До служби в АТО Сергій працював на консервному заводі "Вікторія", директор підприємства охарактеризував його як гідного співробітника.

Друзі кажуть, що Сергій був працьовитим та добрим чоловіком, всім допомагав. Дружини в нього не було, але залишились батьки.

Останню шану Сергію віддадуть у його військовій частині у Соляних (колишня школа прапорщиків), 11 серпня в 9:00. В останній шлях воїна проводять від дому його батьків за адресою вул. Нахімова 47, в 12:00.

Вічна пам'ять Герою!

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...