Вічний соратник вовкулаків і його онуки: Портніков наочно показав небезпеку повної перемоги Додона та його партії

Молдавські депутати-соціалісти, процвітаючі соратники президента Ігоря Додона, були відправлені ним у Пхеньян якраз на тлі загострення відносин КНДР зі США.

У Молдові поважають КНДР? Ілюстрація: соцмережі.

Молдавські депутати-соціалісти вирушили на тлі загострення КНДР і США відзначати день народження "сонцеликого" Кім Ір Сена в Пхеньяні. Таку ситуацію журналіст Віталій Портніков у Facebook назвав реальною небезпекою, з якою зіткнеться Україна після перемоги партії молдавського президента-дестабілізатора Ігоря Додона на парламентських виборах, передають Патріоти України.

"У центрі цієї офіційної фотографії - північнокорейський "дідусь Калінін" Кім Ен Нам, вічний соратник всіх трьох пхеньянських вовкулаків. А по боках - це не охоронці чи "братки", зовсім ні. Це молдавські депутати-соціалісти, процвітаючі соратники президента Ігоря Додона, відправлені ним у Пхеньян якраз на тлі загострення відносин КНДР зі США, відсвяткували черговий ювілей товариша Кім Ір Сена. Це щоб ні у кого не було сумнівів, з якою небезпекою ми зіткнемося, якщо партія Додона виграє не тільки президентські, а й парламентські вибори в сусідній країні", - написав він.


Як вибрати пароочисник для дому

вівторок, 24 вересень 2024, 17:19

В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...