"Відновленню не підлягає": У Криму розбили елітний позашляховик Поклонської

Автомобіль мав "прошивку" зі сталі 6,5 міліметрів, а також був оснащений комунікаційною системою із функцією управління голосом, 10 подушками безпеки і навіть пулевпіймачами.

Наталія Поклонська. Фото: НТВ.

В окупованому Криму сталася аварія, у якій був повністю розбитий броньований автомобіль Toyota Land Cruiser, на якому раніше пересувалася колишній "прокурор", а нині незаконно обрана депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська. Про це повідомило видання РІА "Новий день", передають Патріоти України.

Зазначається, що автомобіль вартістю 7 мільйонів рублів був куплений у 2014 році на замовлення Генпрокуратури Росії для Поклонської. Автомобіль мав "прошивку" зі сталі 6,5 міліметрів, а також був оснащений комунікаційною системою із функцією управління голосом, 10 подушками безпеки і навіть пулевпіймачами по всьому отвору дверей.

Все це дісталося прокурору, який прийшов на зміну Наталії Поклонській - Олегу Камшілову. За даними видання, водій завіз прокурора додому, а на зворотному шляху вирішив розважитися. "Скоріш за все, алкоголь (який пізніше було виявлено у крові водія) не дозволив йому адекватно відчувати себе на дорозі. За нашою інформацією, автомобіль відновленню не підлягає", - повідомляє видання, зазначивши, що "броневичок" "розбитий у мотлох".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...