Відпустка чи подорож у один кінець? Шокіна бачили у аеропорту "Бориспіль", рейс на Прагу було затримано

У Генпрокуратурі заявили, що Віктор Шокін знаходиться у оплачуваній відпустці.

Віктор Шокін у аеропорту "Бориспіль". Фото: соцмережі.

Генерального прокурора України Віктора Шокіна, який написав заяву про відставку з посади, бачили в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Знімок на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Богдан Кутєпов, передають Патріоти України.

"А в МАУ (авіакомпанія" Міжнародні авіалінії України. - ред.) говорять, що затримали рейс до Праги не через цього пасажира", - підписав він фото з Шокіним. Перед цим Кутєпов близько 17:00 писав про те, що МАУ затримує рейс на Прагу протягом 5,5 годин.

Прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко не зміг надати "Українській Правді" подробиць про вояж генпрокурора. Він підкреслив, що Шокін знаходиться у відпустці. "Не на лікарняному, не за свій рахунок, а в оплачуваній відпустці. Тому ми не виключаємо, що його можуть побачити де завгодно", - сказав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...