Відвідував свою "хатинку": Українського нардепа помітили на відпочинку в Криму (фото)

Водночас, згідно з електронної реєстрації народних депутатів, Ігор Шкіря був присутній на засіданнях, але не віддав свій голос ні за один із розглянутих законопроектів.

Ігор Шкіря. Фото: Аргумент.

Народний депутат України Ігор Шкіря (група "Відродження") під час пленарного тижня Верховної Ради (4-7 квітня) був помічений місцевими жителями в окупованому Криму. Новину передають Патріоти України.

Шкірю помітили у власному парк-готелі "Марат" у Гаспрі (Велика Ялта) разом із сином Дмитром, який також є помічником нардепа. Місцеві жителі надіслали до редакції фотографії автомобіля Audi, на якому ймовірно і приїхав нардеп.

Автомобіль із київськими номерами АА3344ОА перебував до кінця тижня на території парку-готелю. Водночас, згідно з електронної реєстрації народних депутатів, Ігор Шкіря був присутній на засіданнях, але не віддав свій голос ні за один із розглянутих законопроектів.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...