"Війна закінчилася б набагато швидше. І ворог про це знає": Журналіст розповів про потужний плацдарм Кремля в Україні (відео)

Мова йде про українських артистів, які їздять виступати в РФ.

Ілюстрація:Цензор.нет

Українські виконавці, які відвідують з концертами Росію, підіграють ворожим проросійським елементам в самій Україні і створюють викривлене уявлення про війну між країнами у російської публіки. Про це заявив музичний журналіст, продюсер Олександр Ягольник, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що війна закінчилася б набагато швидше, якби Росія не мала тут такого потужного плацдарму з артистів, які туди їздять і впливають на аудиторію. Ворог знає, що тут є персони, які підтримують морально-вольовий дух "вати", - вважає він.

За його словами, підтвердженням цього може служити ситуація навколо ромських погромів. "Нещодавно я дізнався, що на табір ромів молоді люди напали. Їх наймає Кремль, щоб вони тут створювали щось погане, щоб все українське суспільство жило в напрузі", - зазначив Ягольник.

При цьому продюсер визнав, що вітчизняний виробник поки не може на рівних конкурувати з пропагандистською машиною Москви.

"Зараз Росія величезною кількістю контенту довершує ту пропагандистську штуку, яка задумана в Кремлі. У нас, на жаль, нічого протиставити", - підсумував він.

Джерело: Обозреватель

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...