Війська окупантів з Донбасу поступово повертаються на територію РФ - Ківа

Радник Авакова допускає, що РФ послаблює свій контроль за окупованими територіями.

Ілля Ківа. Фото:http://ukr.segodnya.ua/

Російські війська поступово відходять з Донбасу на територію РФ. Про це повідомив радник голови МВС Ілля Ківа в ефірі телеканалу 112 Україна, інформують Патріоти України.

"Зараз Росія відводить частково свої війська. Вона почала і цей рух є. Але за останній час вона так добре побудувала логістику, що після початку наступу ЗСУ, або якщо буде політична чи окрема воля, вони точно так же наростять свою присутність.

Але тенденція сьогоднішня, її відчувають, і це розвідка чітко сьогодні говорить, те, що зараз російські війська поступово відходять на територію Росії. І в цьому так само є певні ознаки того, що Росія послаблює свій контроль за цими територіями", - сказав Ківа.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...