"Він дуже добре крав" та й Крим поряд: Директора Миколаївського облавтодору відправили під домашній арешт

Суд обрав В'ячеславу Шуліченку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб.

В'ячеслав Шуліченко. Фото: Преступности.НЕТ.

Центральний райсуд міста Миколаєва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб директору ДП «Миколаївський облавтодор» В'ячеславу Шуліченку. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області, передають Патріоти України.

«Суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб директору ДП «Миколаївський облавтодор» В'ячеславу Шуліченку і зобов'язав носити прилад електронного стеження з забороною покидати місто Миколаїв без відповідного дозволу», - зазначили у прес-службі.

Як повідомлялось, 8 листопада прокуратура Миколаївської області повідомила про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), директору державного підприємства «Миколаївський облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України». Посадовець вимагав хабар 396 тис грн.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...