"Він його просто викинути хотів": Окупанти поспішили зам'яти інцидент із спаленням прапора РФ у Севастополі

Російські поліцейські заявили, що чоловік нібито тільки намагався викинути сувенірний прапор, а перехожі його зупинили.

Насправді прапор РФ підпалили. Фото: соцмережі.

Окупаційна "влада" Севастополя не підтвердила інформацію про спробу спалення російського прапора невідомим чоловіком у центрі міста 6 січня. Про це пише "КП-Крим" посилаючись на дані місцевої "поліції", передають Патріоти України.

Зазначається, що "правоохоронці" з'ясовують обставини інциденту з чоловіком, який, за їхніми даними, намагався лише викинути прапор у сміттєвий бак. "До чергової частини надійшло повідомлення, що в районі Артилерійської бухти неадекватно поводиться чоловік. Він намагається викинути в сміттєвий бак сувенірний прапор і виражається нецензурною лайкою. Його дії припинили громадяни, що перебували поруч. На місце події був направлений наряд поліції. Поліціянти затримали чоловіка, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Він був доставлений у відділ МВС по Ленінському району. Нині вирішується питання про притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності", - сказано в повідомленні окупаційної "поліції".

Детальніше про особу правопорушника та його мотиви не повідомляється, оскільки, нібито поки йде перевірка. Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, під час спроби знищення прапора чоловік вигукував погрози на адресу російської влади. Також за словами очевидців, від чоловіка йшов сильний запах спиртного, але п'яним назвати його було не можна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...