"Він намагався відкачати Краснопольського": Батько учасника смертельної ДТП у Дніпрі виступив на захист сина

Водночас у соцмережах зазначають, що реанімувати постраждалого волонтера кинувся не цей водій, а інший автомобіліст, який проїжджав повз.

Леонід Краснопольський. Фото: соцмережі.

Антон Сердюк, який перебував в автомобілі Toyota, який врізався у Kia українського волонтера і блогера Леоніда Краснопольського в Дніпрі, 30 хвилин намагався реанімувати чоловіка. Про це розповів директор Дніпропетровської обласної офтальмологічної клінічної лікарні Валерій Сердюк, передають Патріоти України із посиланням на КП в Україні.

"Я бачу в інтернеті повідомлення, що він втік. Це не так - він першим витягнув із машини людину і почав надавати реанімаційні заходи. Він 30 хвилин його качав. Син говорив мені, що машина виникла нізвідки, він намагався піти, уникнути зіткнення", - каже він.

Також у виданні розповіли, що відомо про Сердюка. Це молодий 25-річний лікар, нещодавно закінчив інтернатуру і всього лише як півроку працює офтальмологом у лікарні Кривого Рогу. За словами батька, Антон Сердюк дуже пригнічений, жалкує про те, що трапилося, оскільки і сам допомагав оперувати поранених.

Водночас у соцмережах зазначають, що реанімувати Краснопольського кинувся не водій, а автомобіліст, який проїжджав повз, якого спочатку прийняли за винуватця трагедії. Він виявився зображеним на фото з місця аварії.

Трохи пізніше Олексій Чуйко написав у коментарях, що надавав допомогу потерпілому. "Руками двері довелося віджимати, щоб дістатися до потерпілого, і одночасно в швидку дзвонити - не до розглядання номерів було, а потім вже і швидка, і поліція приїхали, і ось саме під час розмови з поліцією фото і зробили", - повідомив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...