"Він помре", як і Фідель?": Недобудований Керченський міст хочуть назвати на честь Кастро

Головним аргументом на підтримку своєї ініціативи активісти вважають заяву Кастро з приводу анексії Криму в 2014 році. Він у цьому питанні прийняв сторону Росії.

Керченський міст. Фото: Еспресо.TV.

Російська організація "Національний комітет+60" висунула ініціативу назвати поки ще недобудований Керченський міст на честь кубинського лідера Фіделя Кастро, який помер на днях. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Громадська організація опублікувала звернення до прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва з пропозицією назвати Керченський міст ім'ям Фіделя Кастро. Як стверджують активісти, до них надходять відповідні численні прохання від шанувальників кубинського революціонера. "Вважаємо, що увічнення пам'яті знаменитого лідера Острова Свободи послужить подальшому розширенню співробітництва та зміцненню дружби з народом Куби", - йдеться в повідомленні. Головним аргументом на підтримку своєї ініціативи активісти вважають заяву Кастро з приводу анексії Криму в 2014 році. Він у цьому питанні прийняв сторону Росії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...