Він уже наклав у штани: Кремлівський пропагандист із Британії злякався тролінгу "Миротворця" про "телефон Філіпс Х200"

Грем Філліпс заявив, що хоче жити.

Прокремлівський пропагандист Грем Філліпс.Фото:РИА Новости Украина

Британського пропагандиста, що працює на російсько-терористичні війська в окупованому Донбасі, Грема Філліпса насторожило оголошення на сайті Центру дослідження ознак злочинів проти нацбезпеки України "Миротворець". У коментарях російському виданню Life, він заявив, що хоче жити, зазначають Патріоти України.

"Как и всякий человек, я хочу остаться в живых. Но, пока я жив, я должен продолжать работать. Я не знаю, когда погибну — завтра или через месяц. Но, если кто-то действительно хочет меня убрать, пусть приезжает и попробует, чем сочинять такие объявления", - додав Філліпс.

Приводом для подібних побоювань пропагандиста став пост на "Миротворці", про "телефон Філіпс".

"Центр" Миротворець "готовий заплатити за телефон" Філіпс х200 "суму в розмірі $2000.. А за модель Х300 (в розібраному стані) - $1000.. Підробок не пропонувати. Цікавить тільки русифікований оригінал британської збірки", - йдеться в оголошенні.


Російські ЗМІ переполошилися і назвали цей тролінг - "замовленням на вбивство".

"По всей видимости, в объявлении закодировано то, что за убитого ("двухсотыми" на военном жаргоне называют убитых или умерших людей) журналиста предлагается награда в размере двух тысяч долларов США, за раненого ("трёхсотого") — тисяча", - розшифрували пост "Миротворця" росіяни.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...