Вкрала та відразу "захворіла": В "ЛНР": коханку Плотницького спіймали на мільйонних крадіжках

Таємнича хвороба у міністра з'явилася після сутички з ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким з приводу розподілу виручених від "гуманітарних" медикаментів коштів.

Лариса Айрапетян. Фото: nahnews.org.

У фейковій "ЛНР" чергова пропажа міністра: з кінця червня самопроголошений міністр охорони здоров'я Лариса Айрапетян ховається від "МДБ" і прокуратури "республіки". Жінка нібито проходить лікування в закритій для відвідування палаті в міській лікарні під 24-годинною охороною озброєних бойовиків РФ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Таємнича хвороба у міністра з'явилася після сутички з ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким з приводу розподілу виручених від "гуманітарних" медикаментів коштів. Про яку суму йдеться, невідомо, проте знаючі люди кажуть про мільйонні махінації парочки.

За даними близького до керівництва медичних закладів Луганська джерела, після сутички між Айрапетян та Плотницьким, яких пов'язували не тільки робочі відносини, міністра стали перевіряти силовики. Тоді розкрилися факти системного розкрадання медичної гуманітарки в великих кількостях, її перепродажу через мережу підконтрольних аптек.

Зараз "МДБ" і прокуратура "ЛНР" намагаються провести допити Айрапетян, проте вона ховається від них в лікарні з серйозною охороною. За даними джерел, Айрапетян домагається отримання довідки від лікарів про неможливість проведення щодо неї будь-яких слідчих дій і необхідності проходження лікування в РФ. Не виключено, що міністр відправиться до Росії під прикриттям озброєної охорони.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...