Вкрали землю на десятки мільйонів: ГПУ проводить обшук в Ірпінській міськраді

​Обшук відбувається через зловживання службовим становищем.

Прокуратура проводить обшук в Ірпінській міській раді. Фото:glavcom.ua

Працівники прокуратури Київської області проводять обшук у приміщенні Ірпінської міської ради у рамках розслідування кримінального провадження розпочатого за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України. Про це йдеться на сайті ТСН, інформують Патріоти України.

Під час здійснення досудового розслідування встановлено, що працівники Держгеокадастру у м. Ірпені та службовці реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції разом із службовцями Ірпінської міської ради, зловживаючи своїм службовим становищем, оформили право власності на земельну ділянку площею 15 га в м. Ірпінь за Ірпінською міською радою.

За попередніми оцінками вартість земельної ділянки становить десятки мільйонів гривень. Таким чином, своїми протиправними діями службовці незаконно вилучили земельну ділянку лісового фонду із державної власності. Досудове розслідування триває.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...