Внаслідок жахливої ДТП у Польщі загинули українці (відео)

Жертв аварії довелося вирізати з розтрощеної машини.

ДТП під Люблином. Фото: Радіо Польща.П’ятеро людей загинуло, а двоє поранено в автокатастрофі на об’їздній трасі Люблина. Неподалік місцевості Барак мікроавтобус врізався у вантажівку, що стояла на аварійній смузі. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на polradio.pl.

Бригадир Міхал Бадах з воєводського комісаріату пожежної служби в Люблині повідомив, що обидва автомобілі зареєстровані в Україні. Поліція і пожежники вже завершили рятувальну акцію, а тепер розпочинаються процесуальні дії поліції та прокуратури.

У даний момент ці служби з’ясовують особисті дані та громадянство загиблих і поранених. Заблоковано один напрямок руху в бік Холма. Об’їзд відбувається через Люблин. Водночас, у тамтешній поліції громадянство загиблих та поранених не уточнюють. Натомість заявляють, що обидві машини мали українські реєстраційні номери. Усі загиблі та поранені – це пасажири мікроавтобуса. Ймовірно, водій хотів припаркуватися на узбіччі і не помітив вантажівки, яка стояла з аварійним світлом, припускають у поліції.

Місцеві ЗМІ публікують відео з місця трагедії і зазначають, що жертв аварії довелося вирізати з розтрощеної машини. Зазначається також, що двоє постраждалих борються за свої життя.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...