Вогонь коригували за допомогою БПЛА: Бійці АТО показали наслідки обстрілів у Широкиному (відео)

Українські захисники розповідають, що останнім часом терористи ведуть вогонь як вночі, так і вдень.

У Широкиному після обстрілів. Фото: скріншот з відео.

Унаслідок обстрілів поблизу Широкиного троє українських бійців зазнали поранень. Понад півтори сотні снарядів випустили проросійські терористи протягом доби по позиціях українських військових у Широкиному, йдеться у відео 5 каналу, передають Патріоти України.

Зі 152-міліметрових самохідних артустановок та 120-мм мінометів російсько-терористичні угруповання обстрілювали селище та його околиці від самого ранку.

На околицях Широкиного стрілянина не вщухає від самого ранку. Уздовж лінії укріплень українські бійці нарахували понад півтори сотні слідів від розривів від мін та снарядів. Унаслідок обстрілів троє українських бійців зазнали поранень.

Бійці кажуть, що вороги свій вогонь коригували за допомогою безпілотника. Обстріл завдав шкоди господарству бійців, вони показують знищені ворожими мінами та снарядами кухню та душ, пошматований одяг, побиті автомобілі. Українські захисники розповідають, що останнім часом терористи ведуть вогонь як вночі, так і вдень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...