Вогонь вирував на 10-метровій висоті: У Маріуполі горів меткомбінат Ахметова

Виробничий процес на підприємстві не зупинявся, загиблих і постраждалих немає.

Ілюстрація:Український інтерес

У місті Маріуполь Донецької області рятувальники ліквідували пожежу на металургійному комбінаті "Азовсталь". Про це в понеділок повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Донецькій області, зазначають Патріоти України.

"Донецька область: пожежні ліквідували пожежу на металургійному комбінаті "Азовсталь"... Від Головного управління залучалось 30 чоловік особового складу та 8 одиниць техніки", - йдеться в повідомленні.

У ДСНС розповіли, що 26 лютого в 05.53 диспетчер Служби порятунку «101» отримав повідомлення про пожежу на території ПАТ ММК «Азовсталь» на вул. Лепорського. На місце пожежі негайно виїхали пожежні, і після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить газ. Речовина виходила з ємності газорозподільника коксового газу розміром 1.2х5 м, до якого підведені труби різного діаметру. Висота полум'я сягала 8-10 метрів.

Рятувальники локалізували пожежу о 07.20, а остаточно ліквідували о 08.30. Виробничий процес на підприємстві не зупинявся, загиблих і постраждалих немає. Причина виникнення пожежі встановлюється фахівцями, розповіли в управлінні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...