Вогонь з гармат та "Градів": Під Маріуполем артилеристи ЗСУ не шкодували боєкомплекту

За легендою стрільб, один батальйон морської піхоти противника повинен був висадитися на узбережжі, де стоять українські військові.

Військові тренувалися знищувати морпіхів противника. Фото: скріншот з відео.

В рамках тренування з управління вогнем і бойовими стрільбами підрозділи опративно-тактичного угруповання "Маріуполь" вогнем зі штатного озброєння уразили умовні морські цілі противника. Про це йдеться в матеріалі "Військового ТБ", передають Патріоти України.

Офіцер управління Роман пояснює, що за легендою стрільб, один батальйон морської піхоти противника повинен був висадитися на узбережжі, де стоять українські військові. "Але вони були заздалегідь помічені нашими підрозділами берегової охорони. Вчасно підтягнуті артилерійські підрозділи здійснили вогневе ураження противника", - розповів військовий.
Такі навчання проводять не менше двох разів на місяць, додав військовий.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...